Onafhankelijke hypotheekadviseur Tilburg - Financieel adviseur Tilburg en Makelaar in Tilburg. Laagste maandlasten en altijd de laagste hypotheekrentes. Hypotheek berekenen bij Kempenburg Intermediair b.v.
Kempenburg Intermediair b.v.
Thuis in hypotheken, verzekeringen en makelaardij.

Als je een woning wil gaan kopen begint de zoektocht vaak op Funda en bij de hypotheekadviseur. Zo zie je wat er te koop is in een prijsklasse welke voor jou verantwoord is. 

 

Neem altijd een aankoopmakelaar mee

Wij zijn je graag van dienst om je te helpen bij de aankoop van jouw nieuwe woning. Het gaat immers om een investering welke je waarschijnlijk niet dagelijks doet en waarbij je te maken gaat krijgen met partijen die je misschien nog nooit hebt gezien. Ook spelen er vaak (complexe) juridische belangen. 

Voor ons is het aankopen van woningen bijna dagelijkse kost. Voor veel klanten van ons kantoor hebben wij onze diensten als aankoopmakelaar uitgevoerd. 

Wat kunnen we voor je doen:

- voeren van de onderhandelingen met de verkopende makelaar; dit gaat niet alleen om de prijs, maar ook om de onderdelen aanvaardingstermijn, voorbehouden en roerende/losse zaken

- controle op de juistheid van (juridische) documenten welke benodigd zijn bij het totstandkomen van de overeenkomst; denk hierbij aan een koopakte of de stukken van een Vereniging van Eigenaren bij een appartement

- het geven van een indicatie voor een nader bouwkundig onderzoek van de woning

- het mee helpen kiezen van de notaris en advies over de zaken welke door de notaris moeten worden vastgelegd

- advies over eventuele verbouwingskosten

- afhandeling bij de notaris. 

Kosten

De kosten voor deze dienstverlening bedragen € 695,-- exclusief BTW (21%). 

 

Neem gerust contact met ons op om e.e.a. verder door te nemen. Geheel vrijblijvend kunnen we bekijken hoe we onze dienstverlening af kunnen stemmen op jouw persoonlijke behoefte. 

We zijn bereikbaar op nummer 013-5770395. 

 

online afspraak maken 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.