Onafhankelijke hypotheekadviseur Tilburg - Financieel adviseur Tilburg en Makelaar in Tilburg. Laagste maandlasten en altijd de laagste hypotheekrentes. Hypotheek berekenen bij Kempenburg Intermediair b.v.
gratis waardebepaling nodig? Bel 013-5770395
Heb je verkoopplannen en wil je alvast vrijblijvend de waarde van jouw woning weten? Neem vandaag nog contact met ons op en we informeren je graag over onze mogelijkheden.

 gratis waarderapport

 

We komen graag een keer bij je langs om de woning te bekijken en je te informeren over de waarde en de verkoopmogelijkheden. Je maakt gratis gebruik van onze marktkennis en ervaring en het verplicht je tot niets. 

Bij deze gratis waardebepaling gaan we als volgt te werk:

  • inmeten van de woning
  • verzamelen van de meest belangrijke kenmerken van de woning (gelieve deze bij de hand te hebben)
  • opnemen van de woning
  • we zullen je een vrijblijvend voorstel doen om de woning door ons te laten verkopen. Dit voorstel verplicht je tot niets. Altijd doen dus!!

Vervolgens werken wij de waardebepaling op kantoor verder uit en zullen wij je z.s.m. informeren over de uitkomsten hiervan. 

Onze waardebepaling is een indicatie van de verkoopwaarde op dit moment. Deze waardebepaling kan na verloop van tijd moeten worden bijgesteld i.v.m. gewijzigde marktomstandigheden. 

Onze waardebepaling is geen officiële taxatie van jouw woning. Deze waardebepaling kan bijvoorbeeld niet gebruikt worden voor een hypotheekaanvraag of andere doeleinden dan de verkoop van de woning. 

 

Interesse?

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op voor het maken van een afspraak. 

 

 

ja, ik wil een gratis waardebepaling
Please enter your name!
vul hier jouw telefoonnummer in
vul hier jouw email adres in
vul hier jouw bericht of vraag in

Wat is mijn woning waard? | bekijk in een paar stappen de waarde van jouw woning

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.