013-5770395

hypotheekadvies via de web-cam

Thuis praten over hypotheken, gewoon achter jouw eigen computer of tablet.

hypotheekadvies via de web-cam

Image

Wij maken het jou graag zo gemakkelijk mogelijk om met ons te praten over jouw nieuwe hypotheek of de al lopende hypotheek. 

Eén van de mogelijkheden om met elkaar in contact te komen is een hypotheekgesprek via de web-cam.  Hiervoor hoef je de deur niet meer uit én kunnen we afspreken waar en wanneer we maar willen. Bij jou op kantoor; in de trein of 's avonds, gewoon thuis op de bank.  

Het enige dat je nodig hebt is een computer, laptop, tablet of mobiele telefoon met een camera, microfoon en een internetverbinding. Vrijwel alle apparaten zijn hier tegenwoordig mee uitgerust zodat ook jij op deze manier met ons kan praten over jouw hypotheekmogelijkheden.

Op het moment dat het gesprek via de web-cam zal gaan verlopen, ontvang je van ons een email met daarin een link naar de online vergaderruimte.  Je meldt je aan, zorgt dat de camera en microfoon zijn ingeschakeld en we kunnen aan de slag. 

Via het programma dat we gebruiken voor het web-cam advies hebben we de mogelijkheid om ons scherm met je te delen. Zo zie je dan live hoe we de hypotheek kunnen berekenen en wat de verschillende uitwerkingen zijn van bepaalde keuzes. Ook zie je direct of je de nieuwe woning kan kopen en wat de maandelijkse lasten zullen zijn. Handig!!!

In het geval je gebruik wenst te maken van deze manier van hypotheekadvies neem je gewoon even contact met ons op. Je geeft dan jouw email adres aan ons door en 3 minuten later zijn we verbonden. 

Ons telefoonnummer is 013-5770395. 

© 2020 Kempenburg Intermediair b.v.

druk op enter om te zoeken
druk op enter om te zoeken

logo compleet KB

Hypotheken - Makelaardij - Verzekeringen

013-5770395
info@kempenburg.nl
Besterdring 81 - 5014 HH TILBURG

Openingstijden

ma-vr
9:30 uur tot 17:00 uur
zaterdag
op afspraak
zondag
gesloten

Waar we voor staan

waardebepaling

Persoonlijk contact door kleinschalig te opereren, met korte lijnen. 

Flexibel, rekening houdend met de (on)mogelijkheden van onze klanten. Een afspraak maken in de avonduren bijvoorbeeld. 

Professioneel door periodieke bijscholingen en het bedenken van toekomst-bestendige oplossingen. 

 

Get Connected