013-5770395

Openings Tijden

9:30 tot 17:00 

info@kempenburg.nl

013-5770395

Besterdring 81

5014 HH - TILBURG

ik ga mijn volgende huis kopen

en ben benieuwd naar de mogelijkheden voor de volgende stap

je hebt al een woning en bent benieuwd naar de mogelijkheden voor de volgende stap. Een grotere woning, of juist een kleiner. Een grotere tuin of toch juist die ene woning met die grote garage.

Huidige hypotheek

De nieuwe hypotheek zal vooral ook afhankelijk zijn van de reeds lopende, huidige hypotheek. Mede door de vele belastingtechnische maatregelen is het zaak om de huidige en de nieuwe situatie naadloos in elkaar over te laten gaan. 

Ervaring

Wij hebben veel ervaring met jouw nieuwe dossier. We weten van de hoed en de rand en vertalen dat graag naar een financiëel totaalplaatje. Uiteraard alles glashelder en tot in detail uitgelegd en onderbouwd met een gedegen hypotheekadvies.

Hypotheekadvies

We spreken graag een keer af om eens vrijblijvend te praten over de mogelijkheden. Voordat je toe bent aan de volgende stap zullen we je uiteraard ook goed informeren over onze kosten en onze voorwaarden. Een afspraak is zo gemaakt en kan bij je thuis of bij ons op kantoor. Ook in de avonduren.

Als de huidige woning is verkocht en de opbrengst is hoger dan de af te lossen hypotheek, dan is er een overwaarde. Fiscaal gezien moet deze overwaarde ingebracht worden in de nieuwe hypotheek. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Als de huidige woning is verkocht en de opbrengst is lager dan de af te lossen hypotheek, dan is er een restschuld. De oude hypotheek kan niet volledig worden afgelost, terwijl dit wel een verplichting is. Deze restschuld kan voldaan worden uit eigen middelen óf kan in veel gevallen worden meegefinancierd in de nieuwe hypotheek. 

Bij een verhuizing is het mogelijk om de bestaande (gunstige) condities van de lopende hypotheek mee te 'verhuizen' naar de nieuwe woning. Dit is interessant als de rente, op het moment van verhuizen, hoger staat dan de rente welke nu van toepassing is op de lopende hypotheek. Een deel van de nieuwe hypotheek wordt dan afgesloten met de lage rente welke je nu hebt. 

Je gaat de huidige woning te koop zetten. Voor het hypotheekadvies is het van belang al een zo goed mogelijke inschatting te hebben van de te behalen verkoopprijs. Wij helpen je hier ook graag mee vanuit onze makelaardij. Ben je op voorhand alvast benieuwd naar de waarde?

Bereken online de waarde van jouw woning

© 2020 Kempenburg Intermediair b.v.

druk op enter om te zoeken
druk op enter om te zoeken

logo compleet KB

Hypotheken - Makelaardij - Verzekeringen

013-5770395
info@kempenburg.nl
Besterdring 81 - 5014 HH TILBURG

Openingstijden

ma-vr
9:30 uur tot 16:30 uur
zaterdag
op afspraak
zondag
gesloten

Waar we voor staan

waardebepaling

Persoonlijk contact door kleinschalig te opereren, met korte lijnen. 

Flexibel, rekening houdend met de (on)mogelijkheden van onze klanten. Een afspraak maken in de avonduren bijvoorbeeld. 

Professioneel door periodieke bijscholingen en het bedenken van toekomst-bestendige oplossingen. 

 

Get Connected