Onafhankelijke hypotheekadviseur Tilburg - Financieel adviseur Tilburg en Makelaar in Tilburg. Laagste maandlasten en altijd de laagste hypotheekrentes. Hypotheek berekenen bij Kempenburg Intermediair b.v.
besparen op jouw overlijdensrisicoverzekering
De laatste jaren zijn de premies voor overlijdensrisicoverzekeringen sterk gedaald. Bereken jouw voordeel als wij jouw verzekering kunnen oversluiten.

Heb jij de laatste jaren jouw overlijdensrisicoverzekering nog eens goed bekeken?

De reden van deze vraag is dat de premies van deze verzekeringen de laatste jaren sterk zijn gedaald. Het kan dus zijn dat je kan besparen door deze verzekering over te sluiten naar een andere verzekering, bij een andere maatschappij. Een overlijdensrisicoverzekering wordt veelal afgesloten in combinatie met de hypotheek. Bij een onverhoopt overlijden wordt dan met de uitkering uit deze verzekering (een deel van) de hypotheek afgelost. 

We berekenen de premie van een nieuwe verzekering. Vergelijk deze premie welke je nu betaalt aan jouw verzekeringsmaatschappij. Is onze premie lager? Bel ons of maak een afspraak met ons.

 

Doe de test!!

hypotheekDe kosten voor het oversluiten van jouw overlijdensrisicoverzekering bedragen € 250,--.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.