een hypotheek met crowdfunding


We snappen het: Jij wilt gewoon zekerheid dat je een hypotheek krijgt. Daarom garandeert onze bank de hypotheek als jij voldoet aan de voorwaarden. Je weet dus zeker dat de koop doorgaat. Vervolgens start je een crowd campagne voor extra voordeel. Dat kan je in de eerste jaren al snel een paar duizend euro besparen!

afspraak maken
Hoe werkt het.

Een hypotheek met crowdfunding werkt hetzelfde als alle andere hypotheken. Je sluit de hypotheek af voor jouw nieuwe huis bij een gewone bank waarbij je gewoon rente betaalt én de hypotheek gewoon gaat aflossen in 30 jaar. Als alle documenten welke we moeten opsturen naar de bank akkoord zijn krijgen we gewoon groen licht en ga je gewoon naar de notaris om de sleutels van het nieuwe huis in ontvangst te nemen. Heel gewoon dus.
Je wil graag zekerheid over de hypotheek en bij de bank krijgen we deze zekerheid ook snel (binnen 24 uur). 
Tot zover niets nieuws onder de zon. 

De hypotheek met crowdfunding wordt achter de schermen echter gesplitst in 2 delen. Eén deel financieren we regulier via de bank; het andere deel ga je financieren (of funden) m.b.v. de crowd. Crowdfunding hebben we dan. 

De bank maakt voor jouw een crowdfunding-campagne aan (waar je zelf ook aan mee kan helpen) en investeerders, familie, vrienden, kennissen, de benedenbuurvrouw of de overbuurman kunnen allemaal gaan deelnemen aan jouw campagne. Het voordeel is dat iedere euro die de campagne oplevert zorgt voor een lagere rente. De rente is al laag, maar wordt door deze nieuwe manier van financieren nóg lager. 

Voor degenen die je mee helpen in de campagne is een vast rendement te behalen over het geld dat men heeft ingelegd. Dit rendement ligt een stuk hoger dan de huidige spaarrentes welke spaarbanken momenteel vergoeden. Een win-win situatie dus; jij een lagere hypotheekrente en de investeerders een hogere rentevergoeding op het spaargeld. 

Als we beginnen met de hypotheekaanvraag ligt het rentepercentage vast. Zo weet je dus exact waar je aan toe bent v.w.b. de maandlasten. Hierna wordt gekeken wat de crowdfund-actie heeft opgeleverd. Hoe meer geld de actie heeft opgebracht, hoe lager jouw rente en dus hoe lager jouw maandlasten. 

De hypotheek met crowdfunding is een zeer geschikte financieringsvorm voor hypotheken met lange rentevastperiodes (20 of 30 jaar). 

Zullen we een keer afspreken?

Natuurlijk is er nog veel meer te vertellen over deze nieuwe hypotheekvorm. Ook kunnen we voor je berekenen of deze hypotheek volledig aansluit bij jouw wensen. Heb je niets met crowdfunding en wil je een gewone, reguliere hypotheek? Dat kan natuurlijk ook; we kunnen kiezen uit meer dan 30 geldverstrekkers waarmee we zaken doen. 

automatische rentedaling
Je wordt beloond voor het feit dat je aflost door automatisch jouw rente te verlagen, zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen. Bovendien mag je onbeperkt extra aflossen van je eigen geld.
Investeer nu in voordeel straks
Met een Jungo hypotheek los je vanaf de start sneller af dan met een traditionele annuïtaire hypotheek . Daardoor zijn jouw maandlasten in de toekomst een stuk lager. Bovendien zorgt nu sneller aflossen ook voor een kleiner risico op restschuld straks.
iedereen wint
Niet alleen jij profiteert van de voordelen. Ook de crowd die in jouw woning investeert profiteert mee. Dat is de win-win hypotheek van Jungo.
investeerders in de rij
Heb je geen rijke oom? Geen probleem, Jungo heeft een groeiende community van investeerders die staan te popelen om jouw toekomstige campagne te steunen.
Wat is mijn woning waard?
Binnen een paar stappen weet je de waarde van jouw woning en ontvang je van ons een gratis waardebepaling met o.a. vergelijkbare woningen en transacties.

En dat is handig, zeker als je verkoopplannen hebt. Zo heb je alvast een indicatie waar je rekening mee kan houden. Vervolgens komen we graag een keer bij je langs voor een uitgebreid verkoopadvies!


ga naar online waarde berekenen

Benieuwd wat andere klanten van onze dienstverlening vinden?
Meer dan 100 klanten vertellen over ons en beoordelen ons met een 9,7 op advieskeuze.nl.
Advieskeuze.nl helpt consumenten en bedrijven bij het vinden van de juiste dienstverlener door betrouwbare kantoorgegevens en klantreviews te tonen van dienstverleners bij jou in de buurt.
Our Blog nieuws artikelen
alle items
makelaardij
hypotheken
verzekeringen
koopwoning duurder
Koopwoningen weer duurder; nieuws en informatie van het kadaster
Lees verder
koopwoning duurder
isoleren
Het nut van isoleren. Al is het maar omdat je energierekening omlaag kan.
Lees verder
isoleren
virtuele bezichtiging
Het nut van een virtuele rondleiding bij de verkoop van jouw huis.
Lees verder
virtuele bezichtiging
huizenmarkt Tilburg
Waarom stijgen de huizenprijzen in Tilburg zo hard?
Lees verder
huizenmarkt Tilburg
geen hypotheek door bkr
Geen hypotheek kunnen krijgen door een kleine betalingsachterstand....
Lees verder
geen hypotheek door bkr
aflossingsvrije hypotheek
Extra aflossen op de aflossingsvrije hypotheek. Verstandig of een storm in een glas water?
Lees verder
aflossingsvrije hypotheek
lineaire hypotheek
kiezen voor de lineaire hypotheek? Laat je goed adviseren!!
Lees verder
lineaire hypotheek
onafhankelijk hypotheekadviseur
Het voordeel van onafhankelijk hypotheekadvies.
Lees verder
onafhankelijk hypotheekadviseur
promovendus
Een hypotheek voor de promovendus zonder vast dienstverband. Het kan.
Lees verder
promovendus
kluswoning? zo kan je verbouwen
Een woning kopen welke nog verbouwd moet worden, kan dat met een hypotheek?
Lees verder
kluswoning? zo kan je verbouwen
haal meer energie uit je hypotheek
Het digitale boekje ‘Haal meer energie uit je hypotheek’ geeft inspiratie voor verduurzaming van je woning.
download het boekje (pdf)
haal meer energie uit je hypotheek
mobiele telefoon
Is jouw mobiele telefoon verzekerd op de inboedelverzekering?
Lees verder
mobiele telefoon
autoverzekering
Misverstanden over de autoverzekering
Lees verder
autoverzekering
tweede autoverzekering
jouw tweede auto verzekeren tegen een lagere premie
Lees verder
tweede autoverzekering

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.