Onafhankelijke hypotheekadviseur Tilburg - Financieel adviseur Tilburg en Makelaar in Tilburg. Laagste maandlasten en altijd de laagste hypotheekrentes. Hypotheek berekenen bij Kempenburg Intermediair b.v.
Hypotheek spreek-uur
In deze drukke tijden gewoon even binnenlopen voor een oriƫnterend hypotheekgesprek?

We snappen heel goed dat je het druk hebt, ook als je verhuisplannen hebt. Het zoeken naar een nieuwe woning vergt, zeker in deze tijd, veel energie. Tussen de bedrijven door moet je dan ook nog een geschikte hypotheek vinden die naadloos aansluit op jouw mogelijkheden en wensen. 

Om het je gemakkelijk te maken kan je bij ons, iedere donderdag, tussen 15.30 uur en 17.30 uur binnenlopen tijdens ons hypotheek-spreekuur. Vrijblijvend, oriĆ«nterend, puur ter kennismaking en op onze kosten.  

We kunnen je dan alvast heel goed op weg helpen naar jouw nieuwe woning. 

Als het spreekuur vol zit maken we gelijk een afspraak op een moment dat het je ook uitkomt. Dit kan overdag, 's avonds en zelfs in het weekend. Altijd doen dus!!

Wil je op voorhand al een afspraak maken, klik dan HIER

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.