013-5770395

>

woning verkopen?

klik hier voor informatie>

>

maximale hypotheek

klik hier om te berekenen >

informatie over het corona virus

welke mogelijkheden hebben we voor jouw om je toch van dienst te kunnen zijn, zeker nu afstand bewaren zo belangrijk is.

handen wassen

 

Niet de deur uit? Toch persoonlijk advies via de webcam.

 

We leven (even) in onzekere tijden. Het Corona-virus houdt ons binnen. Toch draait de wereld door en heb je  misschien juist vragen voor ons. Via de webcam kan dat eenvoudig en toch heel persoonlijk. Inclusief meekijken op ons beeldscherm.

Juist nu veel vragen
Alle noodmaatregelen van de laatste tijd werpen vragen op. Over hoe je gezond blijft, maar ook over de financiële gevolgen van deze crisis. Of je nu consument bent, werknemer of zzp-er. Een vakantie hebt geboekt, of juist nog familie hebt, gestrand in een ver land… Wat is er verzekerd? Hoe loopt dat met mijn inkomen en de maandlasten? Maar ook praktisch: ik heb een woning op het oog, hoe regel ik nu de hypotheek? 

Persoonlijk advies kan ook prima via de webcam
Voor antwoord op deze en tal van andere vragen over je hypotheek, lening of verzekering kun je nog steeds terecht bij ons. Heb je een korte vraag dan kan telefonisch. En vraagt het advies meer toelichting? Dan is de webcam een prima alternatief waar je anders op kantoor of thuis af sprak. Wij kunnen je mee laten kijken op ons scherm voor berekeningen en grafieken. En we kunnen zelfs situaties op het scherm ‘schetsen’ zoals anders op papier.

Geschikt voor computer, tablet en smartphone. Oók met meerderen tegelijk
Video-vergaderen en schermdelen werkt op alle apparatuur. Heb je een (ingebouwde) camera, dan kan de adviseur jou ook zien. Of jullie, want je kunt met meerdere mensen tegelijk aan één gesprek deelnemen via je eigen apparaat. Dus bijvoorbeeld ook je partner op kantoor of een ouder in zijn of haar eigen huis. Gewoon via de laptop, tablet, mobiel of huis-pc met een unieke link die je via een e-mail ontvangt van ons.

Vragen over je persoonlijke financiën? Neem contact op met ons en informeer naar de mogelijkheden voor online advies. Dan krijgt je ook op afstand een prima persoonlijk advies.

Wil je je alvast zelf voorbereiden? Informatie over de financiële maatregelen van de overheid in het kader van COVID-19 vind je bij Vragen over financiële maatregelen

© 2020 Kempenburg Intermediair b.v.

druk op enter om te zoeken
druk op enter om te zoeken

logo compleet KB

Hypotheken - Makelaardij - Verzekeringen

013-5770395
info@kempenburg.nl
Besterdring 81 - 5014 HH TILBURG

Openingstijden

ma-vr
9:30 uur tot 16:30 uur
zaterdag
op afspraak
zondag
gesloten

Waar we voor staan

waardebepaling

Persoonlijk contact door kleinschalig te opereren, met korte lijnen. 

Flexibel, rekening houdend met de (on)mogelijkheden van onze klanten. Een afspraak maken in de avonduren bijvoorbeeld. 

Professioneel door periodieke bijscholingen en het bedenken van toekomst-bestendige oplossingen. 

 

Get Connected