Onafhankelijke hypotheekadviseur Tilburg - Financieel adviseur Tilburg en Makelaar in Tilburg. Laagste maandlasten en altijd de laagste hypotheekrentes. Hypotheek berekenen bij Kempenburg Intermediair b.v.
voor wat hoort wat
Breng als bestaande klant van ons kantoor een nieuwe klant bij ons aan (een vriend, familie, een kennis, de benedenbuurman) en ontvang onze bekende Ikea Cadeaupas t.w.v. € 75,--.

ikea woonpas

 

Als je als bestaande klant van ons kantoor een nieuwe relatie aanbrengt bij ons waarvoor wij ook de hypotheek kunnen afsluiten of de woning voor kunnen verkopen, dan stellen we dit uiteraard heel erg op prijs.  

Voor wat hoort wat is hierbij ons uitgangspunt en we geven je dan ook maar al te graag hiervoor onze inmiddels bekende Ikea Cadeaupas t.w.v. € 75,--. 

 

Wil je een nieuwe klant bij ons aanbrengen? 

Het enige dat je hoeft te doen is zijn of haar naam en telefoonnummer aan ons door te geven. Wij nemen dan z.s.m. contact op met hem of haar. ik wil graag de Ikea Cadeaupas ontvangen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.